“Uw werknemer weer op de juiste plek. Een oplossing waar zowel u als uw werknemer tevreden mee zijn. Een nieuw toekomstperspectief voor u beiden”.

Goed werkgeverschap

In uw organisatie wordt veel waarde gehecht aan goed werkgeverschap. U hebt het beste met uw medewerkers voor en streeft er naar dat de doelstellingen van uw organisatie matchen met de doelstellingen van uw medewerkers. Wanneer dit niet meer helemaal het geval is kan MV Loopbaanontwikkeling & Advies uw medewerker weer op het juiste spoor zetten. Als een medewerker niet optimaal functioneert kan Personal coaching met succes worden ingezet om het functioneren op bepaalde aspecten te verbeteren. Als uw medewerker niet meer op de juiste plek zit of u denkt dat uw medewerker meer potentie heeft, kan Loopbaanbegeleiding of Loopbaanoriëntatie uitkomst bieden. Wanneer u afscheid wenst te nemen van uw werknemer kan met behulp van Outplacement een nieuwe baan gezocht worden.

MV Loopbaanontwikkeling & Advies onderscheidt zich door

  • Het CMI kwaliteitskeurmerk;
  • Het werken vanuit de “shared destiny” gedachte, waarbij een goede afstemming plaatsvindt tussen de organisatiedoelstellingen en de persoonlijke doelstellingen van de werknemer;
  • Haar brede expertise als trainer en coach.
Ik heb Mia ervaren als iemand die integer is en nauwkeurig is in het nakomen van afspraken, het verzorgen van rapportages, maar ook in het bewaken van de gemaakte doelstellingen. Als coach naar mijn werknemer is zij op de juiste momenten confronterend, waarna praktische handvaten volgden, die mijn werknemer goed in de praktijk kon toepassen. Ik heb de groei van deze werknemer in de rol van leidinggevende, gedurende de coaching, gezien en zelf ervaren.
Mevrouw. N. van Bilzen, Zorgcentrum Proteion

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een oriënterend gesprek: telefoon 0475-310448 of via het contact formulier