“De juiste bagage. Beter berekend zijn op je taak. Meer inzicht verkrijgen in je eigen competenties en in welke competenties je nog verder wilt investeren. Je bewust zijn van het feit dat je aan jezelf moet blijven werken, maar dat je de eerstkomende tijd weer lekker vooruit kunt in je huidige baan.”

Personal coaching

De dynamiek van de huidige arbeidsmarkt vraagt om een veranderingsgezinde houding van medewerkers. De juiste plek nú is niet meer vanzelfsprekend de juiste plek over een of twee jaar. Medewerkers dienen zich voortdurend te bezinnen op hun loopbaan en zich de vraag te stellen welke competenties er nodig zijn om werk in de toekomst veilig te stellen. Bij de ontwikkeling van competenties kan de personal coach de juiste accenten zetten.

MV Loopbaanontwikkeling & Advies onderscheidt zich door

  • Inzetten van NLP-technieken op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit en managementvaardigheden;
  • Toepassen van ontwikkelde methodieken en technieken als trainer;
  • Samen met de cliënt en opdrachtgever bepalen welke begeleiding en ondersteuning het meest effectief is.
Mia, heeft een zeer professionele benadering. Dit komt tot uitdrukking in het feit dat zij de hulpvraag objectief benaderd, de essentie weet te raken en de gecoachte daarmee durft te confronteren, zonder de persoon en persoonlijke aspecten uit het oog te verliezen. Bij mij heeft dat geleid tot een fundamentele gedragsverandering. Met als concreet resultaat een loopbaan van (“gefrustreerd”) adviseur tot senior adviseur, tot nu adjunct vestigingsmanager (in opleiding).
Dhr. P van der Grinten
Open contactformulier

Meer informatie over personal coaching?

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Bel met 0475-310448 of reageer via het contact formulier.
Open contactformulier