“Voor managers in de 21ste eeuw zijn vertrouwen en samenwerking essentieel om succesvol te zijn. Dit in tegenstelling tot het “controle en machtsdenken” vanuit de vorige eeuw. Dit vraagt om een ander type manager, iemand die de interactie zoekt, communicatief en transparant is.”

Coaching voor managers en leidinggevenden

Een leidinggevende positie maakt vaak eenzaam. Niet voor niets hoor je vaker de opmerking “Lonely at the top”. Organisatieveranderingen en -ontwikkelingen zijn nog nooit zo snel gegaan als de laatste jaren. Als leidinggevende moet u deze ontwikkelingen niet alleen bijbenen, maar dient u vooral in staat te zijn om op deze ontwikkelingen te anticiperen. Overvolle agenda’s, stapels informatie en andere verplichtingen die uw functie met zich meebrengt, geven weinig ruimte voor reflectie. Waarschijnlijk heeft u veel zorg voor anderen, maar besteedt u weinig aandacht aan uzelf. Om goed sturing te geven aan de organisatie én aan uzelf, is het van tijd tot tijd stilstaan bij uw eigen functioneren en wat u in uw werk tegenkomt niet alleen een must maar ook een weldaad. MV loopbaanontwikkeling & advies fungeert als klankbord en vraagbaak, houdt u een spiegel voor en zorgt ervoor dat u met méér aandacht voor uzelf méér voor anderen kunt betekenen.

MV Loopbaanontwikkeling & Advies onderscheidt zich door

  • Haar ervaring als managementtrainer
  • Het inzetten van diverse instrumenten m.b.t. leidinggeven & communicatie
  • Haar senioriteit verkregen door levens- en werkervaring.
Mia is een uitstekend luisterende coach. Zij blijft objectief en helder in haar communicatie op alle momenten in het traject. De adviezen die zij geeft hebben meer dan eens uitstekend resultaat geboekt. Zij analyseert zorgvuldig en neemt de rust en tijd om tot een goede gedachtegang te komen. Het is plezierig om met haar te werken ook al moet je als opdrachtgever en cliënt openstaan voor gezonde kritiek.
Mevrouw M. Huijbregts, Directeur Centrum voor de Kunsten te Roermond
Open contactformulier

Meer informatie over management coaching?

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Bel met 0475-310448 of reageer via het contact formulier.
Open contactformulier