Medewerkers van de rijksoverheid kunnen iedere 5 jaar op kosten van hun werkgever een vertrouwelijke loopbaanscan doen, met behulp van een professionele door het CMI-gecertificeerde loopbaancoach. Misschien geldt dit ook wel voor u.

Werknemer

Een Carrière check biedt u de kans om, ondersteund door een CMI gecertificeerde loopbaancoach, stil te staan bij wie u bent, wat u wilt in uw loopbaan en hoe dat gerealiseerd kan worden. Door een onafhankelijke loopbaancoach wordt uw loopbaan als het ware gecheckt. Het kan best zijn dat u het goed naar uw zin heeft in uw huidige functie en prima functioneert, maar desondanks toch met een aantal vragen zit, waar u graag een antwoord op wilt. De CarrièreCheck bestaat uit de digitale loopbaanscan van MatchCare (Loopbaanverkenner ®) en daaropvolgend 3 individuele loopbaangesprekken. Het advies geeft inzicht in de functiemogelijkheden binnen en buiten uw vakgebied.

Werkgever

De CarrièreCheck is een korte intensieve loopbaaninterventie gericht op motivatie en optimaal functioneren van uw medewerkers. In een kort tijdsbestek geeft het traject inzicht in de mogelijkheden van de medewerker en kunnen er gerichte acties ondernomen worden op het gebied van competentie ontwikkeling of interne doorstroming. Essentieel onderdeel van het traject is de digitale loopbaanscan: Loopbaanverkenner ® van Matchcare.

Open contactformulier

Meer informatie over de carrière check?

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Bel met 0475-310448 of reageer via het contact formulier.
Open contactformulier