NPO 3 heeft er in de maanden oktober-november van dit jaar liefst 6 afleveringen aan geweid. Met Marlijn als hoofdpersoon, zelf tot de doelgroep behorende, komen allerlei vragen op de verschillende levensterreinen aan bod. Zij is gaan onderzoeken hoe het met haar generatiegenoten gesteld is. Als je de serie gezien hebt, zul je er beslist veel in herkennen.

Elke leeftijdsfase heeft zijn eigen loopbaanvragen. Omdat de dertiger vaak voor het eerst te maken krijgt met ingrijpende beslissingen op het gebied van leven en werk, kan dit de nodige stress met zich meebrengen en worden keuzes vaak uitgesteld.

Als je er alleen niet uitkomt, kan ik je als loopbaancoach verder helpen bij dit proces van keuzes maken, op basis van wat echt belangrijk is voor jou privé en zakelijk.
Geen keuzes maken is ook kiezen, maar dan wordt het voor je gedaan.

Open contactformulier

Zorg dat je zelf de regie hebt

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Bel met 0475-310448 of open het contact formulier.
Open contactformulier